Július 19-22.
Debrecen - Nagyerdő

Hozzál fogkefét dalszövegíró tábor 2023

Hozzál fogkefét!

Idén is "Hozzál fogkefét!" dalszövegíró tábor a debreceni Campus Fesztiválon!

A tavalyi esemény sikerén felbuzdulva a fesztivál szervezőivel közösen ismét megrendezzük a négynapos tábort. Célunk hogy a szárnyaikat bontogató dalszövegírók fejében rendszerezzem a meglévő tudást, emellet saját stílusukat megtartva fejlessze képességeiket hogy kompaktabb, "ütősebb", karakteresebb, a zenével jobban együtt rezgő szövegeket írjanak, kevesebb alkotói szorongás és "megakadás" mellett. Ennek része az is, hogy tanulják meg kezelni, megélni és és élvezni az alkotói létet, ami kevésbé evidens feladat, mint gondolnánk. A programot vendégelőadók is gazdagítják - Beck Zoli, a 30Y frontembere és 6363 (korábban: Gege) személyében - akik saját szempontjaikkal-gondolataikkal tovább tágítják a táborlakók látóterét.
A különleges négy napra egy zárókoncert teszi fel a koronát, amelyen a kurzus során írt dalszövegek kerülnek előadásra zenekarom, a Konyha és vendégeink közreműködésével.

Idén ősszel már sajnos nem fér bele az időmbe hogy heti kurzust indítsak, várok tehát mindenkit a táborba, aki tőlem szeretne tanulni vagy kíváncsi a szövegírással kapcsolatos gondolataimra.

Jelentkezés legkedvesebb saját szöveggel itt: info@rimekparban.hu

Gyertek!

Jegyinformáció

Részvételi díj: 59.990,- Ft, amely magában foglalja az alábbiakat:

1 db fesztiválbérlet

napi 1 meleg étkezés

szállás kollégiumi szobákban

a tábor szakmai programja

Jelentkezés az info@rimekparban.hu e-mail címen, gyertek!
Amint befogadtuk a jelentkezéseteket, e-mailben megkapjátok a jegylinket, onnantól 10 munkanap áll rendelkezésetekre hogy kifizessétek a részvételi díjat.